راهداری خراسان رضوی ۱۲ نقطه پرحادثه جاده‌ای را ایمن‌سازی کرد فراخوان پلیس برای تعویض پلاک‌های سوخته و دارای نقص هواشناسی: بارش‌ها تا جمعه تشدید می‌شود | سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) سقوط هولناک بنر تبلیغاتی در هند | ۳ نفر کشته و ۵۲ تَن زخمی شدند + فیلم دستگیری ۲ متهم به ۲۱ فقره موبایل قاپی در مشهد شکایت ۱۰هزار نفر از شرکت فایزر برای تولید داروی سرطان‌زا از رنجی که می‌برند | نگاهی به خشونت‌های مغفول مانده علیه مردان تخصیص اعتبار به راه‌آهن زاهدان-مشهد به ۲ هزار میلیارد تومان می‌رسد دستور اژه‌ای برای پرونده «فولاد مبارکه» و «چای دبش» تخم هندوانه سرشار از خواص دوران بارداری نباید سبب نادیده گرفتن علائم هشدار بیماری‌ها در مادر شود تایید تعطیلی بیمارستان مهرگان مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حدود ۴۲ درصد علل مرگ و میر ناشی از سرطان‌های سیستم زنانه، مربوط به سرطان تخمدان است همه چیز درباره ویروس کرونا جدید سال ۱۴۰۳ با نام «فلیرت» سفر زوج استرالیایی با خودروی ۱۰۰ ساله به ایران آغاز عملیات بازگشت زائران خراسانی از اول تیرماه خواهد بود اعترافات پسر هفده‌ساله مشهدی که از سر خشم و غرور آدم کشت + عکس نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | حق عائله‌مندی به همسر و فرزندانی که تحت تکفل بازنشسته هستند تعلق می‌گیرد علت مرگ «ریشا» شیر باغ وحش مشهد مشخص شد | بیانیه مشترک دامپزشکی و محیط زیست خراسان رضوی
سرخط خبرها

مهندس الکترونیکی که باتری دزدی می‌کرد، دستگیر شد

  • کد خبر: ۲۱۱۳۲۴
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۰
مهندس الکترونیکی که باتری دزدی می‌کرد، دستگیر شد
دستگیری سارقی که باتری‌های دزدی را در خاک نخل مخفی می‌کرد.

سعید جلائیان | شهرآرانیوز، مثل هرشب چند دقیقه مانده به یک بامداد با همان شلوار، کاپشن و کلاه نقاب‌دار مشکی‌اش از خانه بیرون آمد. چند وقتی بود که کارش را از دست داده و برای تأمین هزینه‌های مواد مخدرش به اموال مردم دست درازی می‌کرد. او وسیله‌نقلیه نداشت به همین خاطر پای پیاده در همان محدوده زندگی خود، یعنی حد فاصل معابر محدوده بولوار سرافرازان تا دلاوران می‌گشت و با بازکردن کاپوت خودرو‌های پارک شده، باتری آن‌ها را می‌دزدید. او با اینکه سارقی حرفه‌ای بود تا سه ماه قبل هیچ تجربه دزدی نداشت و با مدرک مهندسی الکترونیک، در یک شرکت الکترونیکی مشغول به کار بود، تا اینکه در فاصله کوتاهی زندگی‌اش، شغل، آبرو و آزادی‌اش را یکجا باخت.

تا سه ماه پیش او هنوز تجربه دزدی نداشت، اما کوچه‌پس‌کوچه‌های محدوده بولوار سرافرازان و دلاوران را خوب می‌شناخت. می‌دانست کدام کوچه‌ها، خانه‌ها یا واحد تجاری کمتر دوربین‌های مداربسته دارند یا تردد در کدام مسیر برایش امن‌تر است. در اولین دزدی‌اش هنوز تردید داشت، اما ننگ دزدی خیلی زود بر پیشانی‌اش نشست.

او اولین‌بار پیش از غروب خورشید در خیابان‌ها پیاده حرکت کرد و از میان خودرو‌هایی که پارک شده بودند آن‌هایی را که قفل کاپوت نداشتند، شناسایی کرد و به خانه بر‌گشت. او ساعت یک بامداد از خانه بیرون آمد و به‌سراغ خودرو‌هایی که نشان کرده بود رفت و کاپوت اولین خودرو را بالا داد.

در عرض چند ثانیه دو سر باتری را باز کرد و آن را در یک کیسه مشکی انداخت. قلبش به تندی می‌زد. حتی جرئت نداشت اطرافش را نگاه کند. به‌سمت انتهای خیابان نخل دوید و در حاشیه کوه، کیسه‌اش را پنهان کرد. علت این‌کارش را هم خودش نمی‌دانست، اما از یک طرف شرم داشت مال مردم را به خانه‌اش ببرد و از طرفی با خودش می‌گفت اگر پلیس جلویم را گرفت مدرکی علیه من ندارند.

فروش مال مردم به یک‌چهارم قیمت

ساعت ۱۱ با مال‌خر درست همان جایی قرار گذاشت که باتری را پنهان کرده بود. پولی که مال‌خر از خرید باتری دزدی به او داد فقط ۳۰۰ هزار تومان بود، بهایی نزدیک به یک‌چهارم قیمت واقعی باتری. باوجوداین او از معامله‌ای که انجام داده بود راضی بود. اولین تجربه دزدی باعث شد ریسک کارش را بالا ببرد.

خیلی زود کار اصلی مهندس جوان بازکردن در کاپوت خودرو‌ها و برداشتن باتری آن‌ها شد. او همچنان باتری‌ها را به انتهای خیابان نخل می‌برد و همان‌جا مخفی می‌کرد. مال‌خر رأس ساعت ۱۱ روز بعد به همان انتهای خیابان نخل می‌آمد و هر باتری را یک‌سوم تا یک‌چهارم قیمت واقعی، یعنی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان می‌خرید.

برنامه پلیس برای دستگیری سارق

درست ۷۸ مال‌باخته پس از اعلام شکایت به پلیس ۱۱۰ برای پیگیری شکایتشان به خیابان سرافرازان ۹ رفتند و آمار سرقت اموال خود را به کلانتری شهید نجفی دادند تا سارق باتری‌های خودرو در محدوده منطقه چهارچشمه و سرافرازان را دستگیر کنند. با رسیدن گزارش سرقت‌های پیاپی در این منطقه، پلیس دست به تحقیقات میدانی گسترده‌ای زد.

مأموران کلانتری شهید نجفی با رصد معابر پرخطر، نقشه‌ای را که سارق یا سارقان به آنجا می‌روند آماده کردند. در گام بعد پلیس متوجه شد که تمامی دزدی‌ها بین یک تا چهار بامداد انجام شده است. سرنخ‌هایی که باعث شد دو تیم علاوه‌بر گشت‌های پلیس، مأمور شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این سرقت‌ها شوند.

سارق در هفتاد و هفتمین سرقتش با همان کلاه مشکلی‌اش سربالایی خیابان زیتون را به سوی بالا طی کرد. از میان خودرو‌های پارک شده، باتری یک وانت پراید را که قفل نداشت باز کرد. باتری را داخل کیسه مشکی‌رنگش انداخت. ساعت حدود چهار بامداد وقتی از خیابان زیتون پایین می‌آمد، ناگهان در برابر خود خودرو گشت پلیس را دید. در یک لحظه دستش سست شد و کیسه به زمین افتاد.

فوری شروع به دویدن کرد. از یک طرف ترس افتادن پشت میله‌های زندان را داشت و از طرفی آبرویی که دیگر برای همیشه می‌ریخت نگرانش کرده بود. او آن‌قدر می‌ترسید که به پشت سرش نگاه نمی‌کرد، اما درنهایت با تیزهوشی و سرعت عمل مأموران کلانتری شهید نجفی دستگیر شد. مأموران پس از دستگیری به‌سراغ کیسه‌اش رفتند و باتری دزدی را پیدا کردند.

فرمانده انتظامی مشهد درباره این پرونده گفت: با انتقال متهم به کلانتری با مدارک و مستندات کشف‌شده، متهم به انجام ۷۸‌سرقت باتری در محدوده سرافرازان، دلاوران و... اعتراف کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->